Janez Hočevar - Rifle ima nov BMW R 1200 RT

Nedelja, 07 Marec 2010

V četrtek so v prostorih prodajno-razstavnega  salona znanemu slovenskemu igralcu Janezu Hočevarju – Rifletu izdali novo motorno kolo  BMW R 1200 RT.

Motorno kolo  sta Janezu Hočevarju izdala predsednik BMW moto kluba Slovenija g. Marijan Božič in vodja prodaje motornih koles BMW pri A-Cosmosu g. Darko Kavčič, ki sta mu ob tej priliki tudi čestitala ob 70. rojstnem dnevu. Čestitkam se je pridružil tudi g. Predrag Trkulja, podpredsednik BMW moto klub Evropa.

Janez Hočevar - Rifle je veliki ljubitelj motociklizma in že veliko let zvest znamki BMW. Svoje navdušenje je delil z zbranimi novinarji in gosti: »Že vrsto let sem navdušen motorist in že več kot deset let prisegam na znamko BMW. Za motor BMW R 1200 RT, sem izvedel lansko leto na mednarodnem srečanju BMW Motorrad v Garmisch-Partenkirchnu, ko mi je gospod Samo Trpin iz BMW Motorrad Slovenija predstavil novosti in prednosti, ki jih ima novi model BMW R 1200 RT.  Zdaj se veselim, da se bom letos lahko že s svojim novim motorjem odpravil na srečanje v Garmisch Partenkirchen, ki bo od 2. do 4. julija«.

Motorno kolo BMW R 1200 RT je že vrsto leto najboljši potovalni motor. Odlikuje ga odlična zaščita pred vetrom, optimalna ergonomija, izredno udobno upravljanje v kombinaciji z vrhunskim podvozjem.  V touring segmentu motornih koles, ta oprema zagotovo definira skrajni mejnik inovacijske tehnologije.

 

BMW Group Slovenija