Jure Robič odslej s peugeotom 4007

Sobota, 30 Maj 2009

Če ne že povsem in povsod s kolesom, se je odličen ekstremni kolesar Jure Robič doslej na treninge odpravljal s peugeotom 308 SW. Odslej se bo do izhodišča izbranih testnih tras vozil s krepkejšim 4007. Nov sponzorski avtomobil mu je pred kratkim predal direktor prodaje Peugeota Slovenija, Jožko Tomšič..

Sicer sega sodelovanje med Robičem in Peugeotom v leto 2005. Jure je bil takrat že uveljavljen, vzdržljiv in močno motiviran kolesar, z odličnimi rezultati na ekstremnih kolesarskih dirkah. Med vrhunske dosežke zadnja leta gotovo sodijo zmage na dirkah čez Ameriko (RAAM) – Jure letos cilja že na svojo peto - in nenazadnje znova prvo mesto na nedavni dirki okrog Slovenije, DOS.

Sožitje med obema sponzorskima partnerjema je dobro, ujemanje smiselno, skoraj simbolično. Začetki industrijske proizvodnje Peugeota so namreč prav v dvokolesih, znamka Peugeot pa že s simboliko svojega logotipa prikliče vzdržljivost, žilavost in moč, lastnosti, katere gotovo pooseblja naš najboljši ekstremni kolesar, http://www.jurerobic.net/

 

Peugeot Slovenija in Citroen Slovenija