Program Moj Peugeot je v Sloveniji presegel 10.000 članov

Ponedeljek, 19 Marec 2012

Po nekaj več kot petih mesecih delovanja programa zvestobe Moj Peugeot se je vanj vključilo več kot 10.000 kupcev peugeotov. In ta številka vztrajno raste. Glede na uspeh programa in okroglo številko, se je Peugeot Slovenija odločil, da desettisočega dodatno nagradi. Nagrado, ki vključuje preizkus novega peugeota 208 in vikend paket za dve osebi v hotelih Lifeclass v Portorožu, prejme gospa Ana Novak iz Kamnika.

Gospa Novak je dolgoletna zvesta stranka Peugeotovega koncesionarja Rodexa iz Radomelj, saj pri njih redno vzdržuje svojega peugeota 106. V februarju 2012 se je ob servisnem pregledu odločila za včlanitev v program zvestobe Moj Peugeot in tako imela priložnost izkoristiti največji možni popust v višini 35 odstotkov na nadomestne dele in 17,5 odstotkov na storitve.

V prizadevanju po okrepitvi odnosov s svojimi strankami je znamka Peugeot v Sloveniji lani oktobra uvedla program zvestobe za fizične osebe, poimenovan Moj Peugeot. Gre za enega ključnih projektov znamke, v okviru katerega so lastniki peugeotov, včlanjeni v program, deležni ugodnosti in popustov pri vzdrževanju svojih vozil pri pooblaščenih Peugeotovih serviserjih. Ugodnosti  lahko glede na starost vozila pomenijo do 35 odstotkov prihranka na nadomestne dele in do 17,5 odstotkov na storitve. Člani so redno obveščeni o Peugeotovih posebnih akcijah in novostih.

Včlanitev v program Moj Peugeot je brezplačna. Lastniki Peugeotov se lahko včlanijo pri pooblaščenih Peugeotovih serviserjih, preko spletne strani www.peugeot.si/moj-peugeot ali preko brezplačne telefonske številke 080-26-24.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper