Lepa hčerka Bernia Ecelstona promovira dobrodelnost

Sobota, 20 Oktober 2012

Tamara Eclestone,  hčerka mogotca, katerega ime zaznamuje Formulo 1,  Medvedek Pudsey in Peugeot promovirajo zbiranje sredstev za dobrodelno organizacijo BBC Children in Need.  Tamara Ecelstone bo za dober namen podarila dirkaško obleko, v skladu z družinsko povezanostjo s Formulo 1.


Tisoče otrok in njihovih staršev se bo lahko poigralo na internetni igrici www.pudseysdreamwheels.co.uk in pustilo prosto pot domišljiji pri sestavljanju svojega avtomobila, na podlagi peugeota 208. Izbirali bodo lahko med številnimi zanimivimi avtomobilskimi deli in ustvarili skoraj unikatni domišljijski avtomobil. Tamara Eclestone bi prebudila otroško domišljijo in peugeota 208 pobarvala v pink in zlato barvo ter ga pokrila s kristali in mu nad luči dodala še par trepalnic. Medtem, ko bo igrica brezplačna, bo za 3 funte moč prijaviti domišljijski avto na tekmovanje, katerega zmagovalec bo za božič dobil novega peugeota 208.



Peugeot je uradni partner dobrodelne organizacije in bo v letošnjem letu predvidoma pomagal zbrati kar pol milijona funtov za revne otroke in mladostnike.

Aleksander Praper

Galerija