M športni paket za BMW X1

Sobota, 22 Januar 2011
Z lansiranjem na trg novega BMW X1 xDrive28i spomladi 2011, bo za to modelno serijo svoj prvenec doživel tudi M športni paket. Na voljo bo za vse motorje modela BMW X. Paket vključuje komponente podvozja, zunanjosti in notranjosti, ki so posebej razvite za ta model. Oprema dodatno izboljšuje športnost vožnje in videza.



Paket opreme vključuje športno nastavitev podvozja in 17-palčna M lahka aluminijasta platišča double-spoke za še boljšo dinamiko vožnje. Alternativno se v M športnem paketu lahko dobavijo tudi 18-palčna M lahka aluminijasta platišča double-spoke. M športni paket za BMW X1 prav tako vključuje M aerodinamični paket, vstopne letne na vratih z oznako “M” in opcijo zunanjosti BMW Individual High Gloss Shadow Line za stranske okenske letvice in strešne letve. V kombinaciji z M športnim paketom so na voljo kovinske barve karoserije: Alpine bela, Le Mans modra, Sapphire črna, Space siva, Vermillion rdeča in Mineral bela.



Športni sedeži z oblazinjenjem v kombinaciji blago/alkantara, M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in M podpora za stopalo za voznika zaznamujejo užitek v vožnji, če je BMW X1 opremljen z M športnim paketom. Prvovrstno športno tematiko zaokrožujejo strop iz programa BMW Individual v antracit barvi, notranje okrasne obloge iz krtačenega aluminija v temni izvedbi, M prestavna ročica za vozila s šeststopenjskim ročnim menjalnikom in usnjen meh ročne zavore.