Nadgradnja BMW-jevih modelov za leto 2016

Sreda, 20 Januar 2016

BMW v leto 2016 vstopa z nadgradnjo motorjev za modele vozil BMW serije 4, povečali so izbiro različic s pogonom xDrive za BMW serije 7 in BMW serije 2 gran tourer, ponudili novo dodatno opremo za modele BMW serije 6 in serije 7 ter v osnovno opremo BMW X6 dodali vzvratno kamero.

Popolnoma nova izbira bencinskih in dodatnih dizelskih motorjev zadnje generacije je pripravljena, da spomladi pokaže svojo športnost in učinkovitosti na vozilih BMW serije 4. Na vrhu palete bo 3-litrski šestvaljnik, z oznakami 440i, ki bo premogel 240 kW (326 KM). BMW M4 GTS bo pridobil posebna 20-palčna BMW M Carbon Compound platišča izdelana iz karbonskega kompozita. BMW-ja 325d limuzina in touring bosta od marca 2016 naprej na voljo z novim 4-valjnim dizelskem motorjem (165 kW/224 KM). Dodatne različice BMW serije 2 gran tourer in nove BMW serije 7 bodo opremljene z BMW xDrive inteligentnim štirikolesnim pogonom, ki bo dodan v ponudbo znamke.

Pomlad prinaša tudi spremenjeno osnovno in dodatno opremo vozil. Na primer, nov paket Open Air, ki med drugim vsebuje ogrevanje vratnega predela in volana, na voljo v modelih BMW serije 2 cabrio, BMW serije 4 cabrio in BMW M4 cabrio, prinaša dodaten užitek v vožnji. Edinstven daljinski nadzor parkiranja bo odslej na voljo v vseh modelih vozil BMW serije 7. Luksuzna limuzina bo na voljo tudi z dodatnimi zunanjimi barvnimi zaključki, dodatnimi barvami notranjosti in BMW Individual okrasnimi letvami.



Od marca naprej bo navigacijski sistem ConnectedDrive na voljo kot osnovna oprema za BMW serije 6. Vključeval bo nov prikaz operacijskega menija, kot tudi funkciji brezžičnega telefonskega polnjenja in Wi-Fi dostopne točke. Vse nove lastnosti bodo dodane na seznam dodatne opreme za BMW X3 in BMW X6. Tudi osnovna oprema vozil BMW X5M in BMW X6M bo vključevala nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) s senzorji spredaj in zadaj.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija