Največje srečanje Fiskerjevih karm

Petek, 31 Avgust 2012

Fisker Automotive – prestižna avtomobilska znamka, ki si lasti primat pri prodaji prestižnih električnih vozil s podaljšanim dosegom (EVer™), je skupaj s svojim najboljšim prodajalcem, Fisker of Orange County, organizirala vikend srečanje lastnikov elegantnega modela Karma na samem sedežu podjetja, v kalifornijskem mestu Anheim.



Srečanja so se udeležili predvsem lastniki iz Južne Kalifornije. V prodajnem salonu, v mestu Irvine, jih je sprejel soustanovitelj znamke, priznani oblikovalec, Henrik Fisker, skupaj z drugimi člani vodstva znamke. Po zajtrku se je zbralo 28 Fiskerjevih karm, ki so pot nadaljevale do sedeža podjetja, kjer so si nato ogledali oblikovalski studio, kjer je karma nastala.

Čeprav je šlo šele za prvo srečanje teh eksotičnih modelov, je bil odziv dober in po besedah Henrika Fiskerja, se veselijo nadaljnjih srečanj z lastniki, ki skupaj z njimi delijo sanje o luksuznih, lepih, okolju prijaznih avtomobilih.



Ros Larson, iz San Diega, je vlagatelj v projekt in danes tudi lastnik fisker karme. Srečanje je navdušeno komentiral: »Kot eden prvih vlagateljev se mi zdi odločitev o nakupu moje karme povsem upravičena. Še posebej sedaj, ko sem spoznal druge lastnike in ekipo Fisker. Karma je edini avtomobil, ki naši družini ponuja luksuz in stil na katera smo ponosni, hkrati pa nas varuje pred skrbmi ob naraščajočih cenah fosilnih goriv

Prodajni manager pri Fisker of Orange County, Marcelo Sandoval, ki je bil ključen za organiziranje srečanja, je svoj pogled opisal: »Prebivalci Južne Kalifornije čutijo vrednost tega avtomobila, ki popolnoma paše v njihov slog. Vse v zvezi s karmo – od solarne strehe do Fiskerjevega logotipa, ki vsebuje zahajajoče sonce na Pacifiku – pooseblja slog življenja, ki ga imajo tako zelo radi.«


Aleksander Praper