Navijaj in zadeni BMW serije 1

Sreda, 16 Maj 2012

Če ne boste mogli biti na nogometnem prvenstvu  med 8. junijem in 1. julijem, se vam ponuja priložnost, da v pristnem vzdušju uživate virtualno. Brezplačno si prenesite BMW serije 1 – La Ola App na svoj telefon iPhone – od 15. maja naprej – in sodelujte v interaktivni igri "La Ola".


Navijajte po vsakem golu – obvestilu, ki vam ga bodo poslali na vaš telefon, in naredite "mehiški val" s svojim telefonom iPhone v roki – čim hitreje in čim bolj navdušeno. Zberite največ točk, kolikor jih lahko zberete na razvrstitveni lestvici "La Ola". Nato pa to delite s svojimi prijatelji na Facebooku in postanite del večnega "vala La Ola". Glavna nagrada je BMW serije 1: zanjo je več kot vredno navijati. Da boste osvojili BMW serije 1, boste potrebovali najmanj 116.000 točk. Hitreje se boste odzvali, in čim bolj navdušeno boste val izvedli, večje število točk boste prejeli.

Aplikacija BMW serije 1 – LaOla App vam prav tako omogoča vpogled v razporede tekem »letošnjega poletnega nogometnega prvenstva“ ter spremljanje rezultatov v živo. Več o tem na spletni strani: www.bmw.si/shareyourpassion


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper