Novi direktor Chevroleta Srednja in Vzhodna Evropa

Četrtek, 04 April 2013

Z 2. aprilom 2013 je Georges Megyeri prevzel mesto direktorja Chevrolet Central and Eastern Europe, s sedežem v Budimpešti. Na tej poziciji je nasledil Joãa Falcão Nevesa, ki se je vrnil na Portugalsko, kjer je prevzel mesto direktorja GM Portugalska in bo od 2. aprila 2013 vodil blagovno znamko Opel.

Leto 2013 je razburljivo leto za Chevrolet v Evropi, saj bomo trgu predstavili pet novih modelov in tako nadaljevali našo produktno ofenzivo z več kot 15 avtomobili v zadnjih treh letih,” je povedal Georges Megyeri. “Ponosni smo, da lahko gostujemo evropsko novinarsko predstavitev povsem novega Chevrolet Traxa, majhnega športno-terenskega vozila v naši regiji, v Zadru na Hrvaškem. Trax bo dopolnjeval Captivo in je naš sodoben izraz Chevroletovih izkušenj in več kot 75-letne tradicije oblikovanja in prodaje športno-terenskih vozil,” je nadaljeval Megyeri.

Megyeri, 47, je začel svojo kariero pri General Motors leta 1996. Diplomiral je na McGill University (Montreal, Kanada) in ima kanadsko-madžarsko državljanstvo. Georges je v okviru GM delal že na Nizozemskem, v Nemčiji, Italiji in nazadnje na evropskem sedežu Chevrolet v Švici. V Chevrolet Central and Eastern Europe je prišel leta 2011, kot vodja prodaje. Georges je ponosen oče dveh fantkov.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper