Novi direktor za Opel in novi direktor za Chevrolet

Petek, 10 Julij 2009

General Motors Southeast Europe, podružnica Ljubljana objavlja, da je je Damir Gavran s 1. julijem 2009 prevzel funkcijo direktorja za marketing in prodajo Opla ter izvršnega direktorja za Hrvaško, Slovenijo in Bosno in Hercegovino ter tako zamenjal Nevilla Woodcocka. Damir je že vrsto let vodil Opel v Sloveniji, zadnja tri leta pa je v centrali v Budimpešti opravljal funkcijo menedžerja za marketing Chevrolet za Jugovzhodno Evropo ter tako pridobil dragocene mednarodne izkušnje.

„Pred nami je izjemno zanimivo obdobje, še posebej, zaradi velikega uspeha Opel Insignie, ki je v Evropi trenutno najbolj prodajana v svojem segemntu, z več kot 120.000 naročili, v septembru pa bomo v Frankfurtu premierno predstavili novo Astro,“ je povedal Damir Gavran.  Damir je poročen in ima dva otroka, v prostem času pa rad igra košarko.

Neville Woodcock, zdajšnji direktor za marketing, prodajo in poprodajo za Opel in Chevrolet na Hrvaškem, v Sloveniji in Bosni in Hercegovini je s 1. julijem prevzel nove naloge, ki bodo povezane s projektom restrukturiranja regije Srednje in Vzhodne Evrope.

General Motors Southeast Europe, podružnica Ljubljana objavlja, da je Jernej Kolbl s 1. julijem 2009, prevzel funkcijo direktorja za marketing in prodajo Chevrolet na Hrvaškem, v Sloveniji in Bosni in Hercegovini.

Jernej je od začetka svoje kariere zaposlen v avtomobilski industriji. Bogate izkušnje je pridobil na področju prodaje, marketinga, stikov z javnostjo ter nabave, tako v Sloveniji kot tudi v Franciji, Nemčiji in Avstriji.Konec leta 1995 se je pridružil General Motorsu, zadnja tri leta in pol je služboval v centrali v Budimpešti, kjer je opravljal funkcijo regionalnega menedžerja za produktni marketing Saab za Srednjo in Vzhodno Evropo, kjer je bil odgovoren za 15 držav.

„Po večletnem delu z Oplom in s Saabom se veselim novih izzivov pri Chevroletu, še posebej pa sem zadovoljen z zadnjim prodajnim trendom Chevroleta v Sloveniji, ki je v juniju zabeležil rekordni 4,06 % tržni delež. Npr. Chevrolet Cruze že od svoje predstavitve naprej dokazuje, da je to prava ponudba za naše kupce, saj komaj dohajamo povpraševanje”, je povedal Jernej Kolbl. Jernej je poročen, ima dva otroka, v prostem času rad prebira tujo literaturo ter zahaja v gore.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana