Novi paketi dodatne opreme za chevrolet orlando

Sobota, 04 Februar 2012

Chevrolet v Sloveniji uvaja štiri nove pakete dodatne opreme za družinski avtomobil Orlando. Štirje novi paketi dodatne opreme se imenujejo »Paket Safety« (varnostni paket), »Paket Countryside« (podeželski paket), »Paket Touring« (potovalni paket) in »Paket Protection« (zaščitni paket).



»Cilj je stranki omogočiti preprosto osebno prilagoditev modela Orlando glede na njen življenjski slog. Poleg tega, da strankam poenostavljamo nakup, pakete prodajamo po nižji ceni, kot pa če bi dodatno opremo kupili ločeno,« pravi Ian Halleran, regionalni vodja za poprodajo družbe Chevrolet v srednji in vzhodni Evropi.

»Paket Safety« vključuje komplet žarnic, varnostni trikotnik, varnostni jopič, komplet orodja za rezervno kolo, nosilec za rezervno kolo in 16-palčno jekleno platišče.
»Paket Countryside« vsebuje kolesne zavesice, senčnike za stekla, vsevremenske talne preproge, vetrni deflektor in urejevalnik za prtljažni prostor.
»Paket Touring« s strešnimi nosilci, nosilcem za kolo z adapterjem in nosilno ploščo za tovor zagotavlja dodatni tovorni prostor.
»Paket Protection« vsebuje talne preproge iz velurja, kolesne zavesice, stranske okrasne profile, kromirane pragove in nosilno ploščo za tovor.

Ti štirje paketi dodatne opreme so od 1. februarja 2012 na voljo za vse različice modela Orlando. Pri različicah Orlando LTZ / LTZ+ lahko stranke izberejo enega od štirih paketov dodatne opreme kot del standardne opreme. Pri ostalih različicah so paketi na voljo dodatno.

Priporočena maloprodajna cena za vsak omenjen paket je 234 EUR (že vključuje DDV).