Oba chevrolet avea že v rokah zmagovalcev

Četrtek, 28 Avgust 2008

Zmagovalna para državnega prvenstva v odbojki na mivki za leto 2008 v ženski in moški konkurenci nista skrivala veselja, ko sta včeraj prevzela ključe svojih novih avtomobilov. Chevrolet jima je namreč kot pokrovitelj predal dva Chevrolet Avea, za vsak par po enega..

Vsakodnevni treningi, ki so pred pomembnimi tekmami trajali tudi po 4 ure, so bili tako zasluženo poplačani. Po sladki zmagi, ki je bila cilj vseh nastopajočih tekmovalnih parov, sta bili zmagovalni sestri Erika in Simona Fabjan (moštvo Champion) presrečni ob prevzemu novega Avea. Vožnja na trening tako ne bo več vsakodnevna improvizacija. Tudi za zmagovalno moško dvojico Jerneja Potočnika in Gregorja Perhaja (Božnar&partner – Ekol) je njun Chevrolet Aveo pika na i po zaključku uspešne sezone. Avea imata vso opremo, ki je pisana na kožo mladim – ne manjka niti radio z mp3 predvajalnikom za poslušanje priljubljene glasbe. Podjetje Chevrolet Slovenija se je odločilo za pokroviteljstvo odbojke na mivki, ker je želelo predstaviti in približati blagovno znamko mladim, serija turnirjev pa prav tako sovpada z letošnjo predstavitvijo novega modela Chevrolet Aveo. Aveo je v prvi vrsti namenjen prav mladim ter za Chevrolet predstavlja najpomembnejši model in glavnino prodaje.

Druženje ob seriji turnirjev v odbojki je letos potekalo na petih turnirjih, ki so se odvijala v čez poletje v Novi Gorici, Ljubljani, Kranju in v Portorožu. Dodatne informacije o turnirjih odbojke na mivki najdete na spletnih straneh: www.odbojka.si/mivka in www.chevrolet.si.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana