Obisk visokih predstavnikov Fiat Automobiles v Sloveniji

Sreda, 09 Marec 2011
V družbi ACH d.d. in njenem hčerinskem podjetju Avto Triglav d.o.o., zastopniku in distributerju osebnih vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari in Maserati ter lahkih dostavnih vozil Fiat Professional, je danes potekal delovni obisk visokih predstavnikov Fiat Automobiles.



Glavna tema obiska je bilo nadaljnje sodelovanje in možnosti širitve. Sestavni del delovnega sestanka je bil ogled prodajno servisne mreže, analiza trenutnega stanja in pregled razmer na slovenskem avtomobilskem trgu. Delegacijo je vodil g. Andrea Formica, direktor blagovne znamke Fiat pri Fiat Group Automobiles, ki je odgovoren tudi za prodajne aktivnosti znamk Fiat, Alfa Romeo in Lancia ter znamk Chrysler Group LLC v Evropi. Predstavniki Fiata so se srečali z mag. Hermanom Rigelnikom, generalnim direktorjem ACH in s predstavniki Avta Triglav, ki jih je vodil direktor družbe Damijan Vuk.

Damijan Vuk (direktor podjetja Avto Triglav): "Zadovoljni smo z obiskom visokih predstavnikov Fiat Automobiles, kar daje priznanje našemu uspešnemu dolgoletnemu delu in kaže, da je slovenski trg, kljub svoji majhnosti, pomemben. Delovni sestanek je dal našemu delovanju nov zagon in perspektivo širitve sodelovanja."

Obisk je zaznamoval 15. obletnico uspešnega sodelovanja Avta Triglav s Fiat Automobiles. Sodelovanje, ki se je pričelo leta 1996 z zastopstvom blagovnih znamk Fiat, Lancia, Alfa Romeo in Fiat Professional, je dobilo potrditev uspešnosti sodelovanja leta 2004, ko je Avto Triglav začel z zastopanjem prestižnih blagovnih znamk Ferrari in Maserati.