Peugeot 308 in digitalna akcija Pokaži svoj značaj

Četrtek, 26 Maj 2011
Ob lansiranju prenovljenega peugeota 308 v Evropi, Peugeot začenja digitalno akcijo “Pokaži svoj značaj”, ki poteka od 16. maja do 14. junija 2011 v 12 evropskih državah.



Akcija ponuja uporabnikom internetne strani (za Slovenijo: http://308character.peugeot.si ) možnost, da s pomočjo glasovanja na Facebooku dobijo portretno fotografiranje z priznanim portretnim fotografom Xavierjem Lamboursom.

Vsak uporabnik spletne strani pokaže svoj značaj s fotografijo in 3 besedami, ki ga najbolje opišejo, ter povabi svoje prijatelje, da glasujejo zanj(o) na Facebooku, ne glede na državo, kjer prijatelji prebivajo. Po treh tednih bo fotograf Lambours med 308 najbolj priljubljenimi uporabniki (z največ prejetimi glasovi) izbral 28 profilov, ki kažejo največ značaja. In teh 28 zmagovalcev bo povabljenih na profesionalno fotografiranje ( fotoshooting ) v Lamboursov fotografski studio v Parizu. Poleg tega bodo zmagovalci prejeli podpisano fotografsko knjigo Epreuve d'Artiste,v vrednosti 2.000 EUR.


 

Xavier Lambours

Xavier Lambours sodi med najboljše francoske portretne fotografe in je mojster v ponazarjanju značaja svojih modelov. Zaslovel je s fotografijami s filmskega festivala v Cannesu ter z osupljivimi fotografijami Orsona Wellsa, Roberta de Nira in Micka Jaggerja. V muzeju fotografije v Parizu bo letos poleti na ogled retrospektivna razstava njegovih del. Med svojo briljantno kariero je sodeloval tudi z Louisom Vuittonom.