Peugeot Avenue Paris: prenovljen salon na Elizejskih poljanah

Torek, 30 September 2014

V središču najlepše avenije na svetu Peugeot predstavlja prenovljen razstavni prostor Peugeot Avenue, ki je bil odprt leta 2000 in bo svoja vrata javnosti ponovno odprl po petih mesecih del. Peugeot Avenue, ki vsako leto gosti več kot 2,5 milijona obiskovalcev, se nahaja na Elizejskih poljanah, 136 avenue des Champs-Elysées.

Obiskovalce pozdravlja nova fasada, ki spominja na črno-modro vitrino, na kateri je stiliziran lev. V notranjosti prostora Peugeot Avenue je 300 m2 površin v prefinjenem in plemenitem dizajnu: ostri koti, čiste linije, geometrijski odsevi in svetlobne igre, ki spominjajo na prestižne trgovine. Ta prenova izpostavlja mišičaste konceptne avtomobile in slavna vozila tržne znamke. Prostor je zasnoval oblikovalec Marc Ange, ustanovitelj podjetja Agence Bloom Room: "Želel sem, da bi podoba Peugeota fascinirala, da bi izražala mehansko silovitost, hitrost, živalsko moč leva … Povedano drugače, fizično sem želel prikazati sodobnost in eleganco Peugeota".

Živahen prostor, v katerem nastajajo izkušnje in se budijo čustva

Peugeot Avenue v Parizu je prestižen prostor, nosilec podobe tržne znamke in prostor, kjer se srečujeta Peugeot in javnost. Obiskovalci se seznanijo s tržno znamko in eksperimenti. Da bi spodbudili izmenjave in izkušnjo tržne znamke, bodo v prostoru Peugeot Avenue na voljo interaktivne naprave ter presenetljive, didaktične in zabavne izkušnje za odrasle in otroke. Vrata tega razstavnega prostora vsako leto prestopi 2,5 milijona obiskovalcev, od tega polovica iz tujine.

Mednarodna širitev razstavnih prostorov Peugeot Avenue

Guillaume Couzy, direktor marketinga in oglaševanja pri Peugeotu meni, da "ta prostor po podobi znamke ne bo ostal osamljen, temveč se bo razširil v tujino, na enega naših največjih trgov, in sicer na Kitajsko. V Pekingu bomo namreč leta 2015 poleg Trga nebeškega miru odprli razstavni prostor Peugeot Avenue s površino 1600 m2.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper