Peugeot ima na goriškem področju nov prodajno-servisni center

Četrtek, 26 November 2015

Pooblaščeni mreži prodajalcev in serviserjev vozil Peugeot, se je v novembru pridružilo podjetje Crono d.o.o. Ajdovščina, PE Goriška v Ajdovščini. V njihovem 700 m². velikem prodajno-servisnem objektu bo stranke in ljubitelje znamke Peugeot pričakala celovita prodajno-servisna ponudbo.

Podjetje Crono, z bogato avtomobilistično tradicijo, bo poskrbelo za prisotnost v celotni goriški regiji, ki predstavlja zanimiv prodajni in servisni potencial za znamko Peugeot. Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Peugeot, prodajo dodatne opreme in Peugeot boutique izdelkov, prodajo originalnih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo. Strankam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja in zavarovanja vozil.

Direktor podjetja Crono, Tilen Kodelja je poudaril, da se bodo potrudili, da bodo Ajdovci s širšo okolico zopet dobili zaupanja vrednega serviserja ter založen salon vozil Peugeot in strankam približali vrednote znamke, ki temeljijo na dinamičnosti, dovršenosti, eleganci in emocijah.

Direktor znamke Peugeot v Sloveniji, Adam Kavšek pa je dodal, da je za znamko Peugeot otvoritev prodajno servisnega centra Crono velikega pomena, saj so tako Peugeotova vozila strankam ponovno na voljo tudi na goriškem.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper