Peugeot Music – nova glasbena izkušnja

Nedelja, 01 Junij 2014

Peugeot uvaja inovativno glasbeno izkušnjo Peugeot Music. Koncept? Vsakemu posamezniku želijo omogočiti spoznavanje, širjenje in izmenjavo vrednot Peugeota skozi glasbo na pametnem telefonu ali tablici, v avtomobilu ter v razstavnih salonih Peugeot. Storitev Peugeot Music je namenjena strankam in oboževalcem ter ljubiteljem glasbe.

S storitvijo Peugeot Music želi Peugeot zapeljati svoje stranke in okrepiti povezavo z njimi ob pomoči čustev in deljenja glasbene izkušnje. Hkrati želi nagovoriti mlajše ciljne kupce. Peugeot Music je edinstven mednarodni glasbeni program, ki vsem ljudem, od koderkoli prihajajo, na vsakem računalniku, tablici ali pametnem telefonu ponuja Peugeotov glasbeni ambient. Ta digitalna platforma je sestavljena iz spletnega mesta http://peugeotmusic.com/, ki je posvečeno izbranim lokalnim in mednarodnim ustvarjalcem, spletnega radia in digitalne skupnosti, posvečene storitvi Peugeot Music.

Peugeot je za to storitev k sodelovanju povabil eno največjih mednarodnih glasbenih agencij, MBM Music, ki je specializirana za glasbeno celostno podobo velikih luksuznih znamk in se je znala poglobiti v Peugeotove vrednote ter jih pretvoriti v glasbo. Tako skozi izbor ustvarjalcev Peugeot Music izraža DNK znamke.


Peugeot Music, mednarodna zvočna identiteta, povezana v internet

Spletni radio Peugeot Music kibernavte vabi k raziskovanju ekskluzivnih glasbenih programov. Člani skupnosti Peugeot Music bodo na spletnem mestu lahko komunicirali ter spremljali ekskluzivne vsebine, odkrivali nove talente ter poslušali neposredne prenose koncertov in intervjujev z ustvarjalci.
Spletni radio Peugeot Music bo dostopen tudi v razstavnih prostorih in na avtomobilskih salonih ter tudi v avtomobilih Peugeot. Najprej bo na voljo v novem peugeotu 108 s sistemom Mirror Screen.
 

Peugeot, iskalec talentov

Peugeotv slogan Motion & Emotion potrjuje, da je glasba področje naravnega izražanja naše znamke, ki se kaže predvsem skozi televizijske oglase. Izpostavljenost, ki jo ponuja naša znamka, je bila prava odskočna deska za mlade ustvarjalce, kot je bil YUKSEK v kampanji znamke Peugeot, s skladbo Tonight, Jabberwocky, s skladbo Photomaton, v oglasu za peugeot 208 ali kalifornijska skupina Edward Sharpe and The Magnetic Zeros, katerih skladba Home je odslej povezana z oglasom za Peugeot 2008.

Nova naložba Peugeota v glasbeni svet je partnerstvo med znamko in mlado, izjemno švedsko pevko Lykke Li, v sklopu predstavitve novega peugeota 108. Osemindvajsetletna Lykke Li je zaslovela s svojo skladbo I Follow Rivers. V maju je izdala svoj tretji album I Never Learn in pesem Gun Shot iz tega albuma bo uporabljena v kampanji ob lansiranju novega peugeota 108 v začetku junija.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper