Peugeot s poslovnimi centri

Četrtek, 08 Maj 2008

Peugeot je niz poslovnih centrov. Gre za posebej organizirano storitev prodaje in vzdrževanja vozil za podjetja oz. poslovne stranke. Poslovni centri – teh je doslej pet – so del poslovnega sistema Peugeotovih pooblaščenih trgovcev, ki izpolnjujejo pogoje za pridobitev izvajanja te storitve..

Vsak poslovni center, torej v okviru obstoječega Peugeotovega prodajnega mesta, zaposluje strokovno osebo posebej zadolženo za dnevne stike s podjetji. Razpolaga s parkom testnih dostavnih in osebnih vozil v predpisanem številu in podjetjem nudi stalno informacijo o novostih in tekoči ponudbi ter zagotavlja ažuren odziv s finančnimi in vzdrževalnimi ponudbami posebej pripravljenimi za specifične potrebe poslovnih strank.

Posebej skrbno in prioritetno bo s strani zastopnika, podjetja Peugeot Slovenija, potekalo zalaganje centrov z vozili, kar je zlasti pomembno v primerih, ko običajna dobava določenih dostavnih modelov ne uspe povsem slediti povpraševanju.

Peugeotovi poslovni centri so regijsko razporejeni. Stranke jih najdejo na področju Ljubljane z okolico (Avtohiša Vič, Rodex), Celja (Avto Celje), Prekmurja (APMS) in na primorskem (Nova Olimpija).

 

Peugeot Slovenija