Peugeot Slovenija prejel zlato nagrado za kampanijo 208 GTi

Petek, 06 Junij 2014

Na letošnji  tretji  konferenci o digitalnih komunikacijah je Peugeot Slovenija  dobil zlato nagrado v kategoriji Avtomobilizem s kampanjo 208 GTi izziv z Rokom Turkom. S pomočjo enega najboljših rallye voznikov so namreč na zanimiv način nagovorili potencialne kupce peugeota 208 GTi.

Ob lansiranju peugeota 208 GTi so pri Peugeotu Slovenija želeli na privlačen in razumljiv način povečati zavedanje in vzbuditi interes pri ciljnih kupcih, jih motivirati za sodelovanje pri izzivu, jih povabiti na testno vožnjo in zgraditi močno bazo uporabnikov za nadaljnjo komunikacijo. Zato so vzpostavili sodelovanje z Rokom Turkom. Na poligonu so posneli dva videa, v katerih so predstavili novega peugeota 208 GTi v smislu najvišje hitrosti in pospeškov. Po objavi videov na YouTube in Facebooku so pozvali uporabnike, da uganejo čas in hitrost, ki ju je Rok Turk dosegel z novim 208 GTi.

Uporabniki so si seveda pogledali videa in spoznali ključne lastnosti avtomobila, s sodelovanjem pa so se potegovali za adrenalinsko vožnjo z Rokom Turkom. Z uspešno opravljeno kampanjo je Peugeot Slovenija uspel za 14 % povečati število oboževalcev na Peugeot Slovenija ter povečati mailing listo za 3 %.
 

Aleksander Praper