Peugeotova inovativna kampanija 107 experience

Nedelja, 31 Julij 2011
Peugeot je ustvaril globalno kampanijo 107 experience, s katero želi nagovoriti mlade ljudi preko interneta. Model Peugeot 107 cilja na mlade voznike, ki jim je všeč igriv mestni avto, zato so na Youtube ustvarili zabavno interaktivno vsebino, ki predstavlja lastnosti peugeota 107.



Peugeot je S Continental productions izdelal štiri videe, od katerih je eden posnet v dveh izvedbah – za moške oziroma za ženske. Poseben kanal na YouTube, www.youtube.com/107experience, bo predvajal poosebljene videe – uporabniki bodo lahko gledali videe, ki bodo vsebovali njihovo ime, njihove fotografije ali komentarje njihovih facebook prijateljev”. Izbirali bodo lahko med štirimi možnostmi: VIP, share, glam in fun. Vsaka izmed teh ima ustrezno drugačen video, pri čemer se romantični video spremeni glede na to, kakšnega spola je gledalec.



Videi seveda vsebujejo tem, ki so blizu mladim ljudem – šport, igre, glasba, ples, zapeljevanje, prijateljstvo in deljenje. Celotna vsebina pa je prilagojena socialnim skupnostim oziroma Facebooku in Twitterju.