Peugeotova priznanja za kakovost

Sreda, 24 Februar 2010

Generalni direktor znamke Peugeot, Jean-Marc Gales, je 17. februarja v Parizu podelil priznanja vodilnim koncesionarjem v Evropi za doseženo kakovost storitev in obenem poudaril visoke standarde, ki morajo biti v središču odnosa s stranko.

Izmed 1.200 prisotnih predstavnikov znamke Peugeot je priznanja prejelo 35 koncesionarjev iz 18 držav – med njimi Metka in Rajko Kavčič - ki so izkazali največji napredek pri kakovosti servisnih in prodajnih storitev.

Peugeot je s podelitvenim dogodkom kakovost jasno postavil v središče prizadevanj in vzpodbudil predstavnike prodajne in servisne mreže v različnih državah, da doprinesejo k zastavljenemu cilju znamke Peugeot, da postane ena izmed treh vodilnih na področju kakovosti storitev.

Mednarodna prizadevanja za izboljšanje kakovosti storitev so hkrati
pomemben del strategije Peugeota Slovenije, imenovane Challenge 2012, z ambicijo postati tretja zmamka v Sloveniji po rentabilnosti, kakovosti in
poslovni etiki. Po IACS raziskavi iz leta 2009 je Peugeot v Sloveniji na
področju kvalitete poprodajnih storitev na 6. mestu.

Iz Slovenije so se dogodka udeležili trije koncesionarji, vodilni na področju kakovosti prodaje in poprodaje; Metka in Rajko Kavčič (Avtohiša Kavčič), David Koren (Nova Olimpija) in Janez Rode (Rodex). S priznanjem za kakovost je bila odlikovana Avtohiša Kavčič.

 

Peugeot Slovenija