Peugeotova priznanja za kakovost storitev – »Podium 2012«

Petek, 25 Februar 2011
Peugeot je kakovost storitev postavil kot eno prednostnih nalog znamke. Temu ustrezno je pripravil tudi priznanja za kakovost storitev "Podium 2012". Na tem področju je bila nagrajena tudi Slovenija, in sicer Avtohiša Vič.

Izboljšanje kakovosti storitev je ena prednostih nalog Peugeota in hkrati ambiciozen projekt, ki vključuje koncesionarje v večjem delu sveta. 22 držav, vključenih v projekt « Podium » ima cilj doseči eno izmed treh najvišjih mest na področju kakovosti storitev. Podium je leta 2010 Peugeot pričel izvajati najprej v zahodni Evropi, nato ga je razširil v države centralne in vzhodne Evrope, v Rusijo in Turčijo. Vanj se bodo v prvem polletju tega leta vključile tudi Argentina, Brazilija in Kitajska.

Rezultati ankete o zadovoljstvu kupcev s kakovostjo storitev kažejo, da se je nivo splošnega zadovoljstva Peugetovih strank izboljšal predvsem v državah, kjer se projekt Podium 2012 že izvaja. Obenem je to dobra spodbuda državam, ki se projektu šele priključujejo.

Na podelitvi priznanj za kakovost storitev, ki je potekala 17. februarja 2011 v Parizu, je bilo prisotnih 1.300 udeležencev iz celega sveta. Za Slovenijo je najvišje priznanje za kakovost storitev prejel g. Jože Čuk z Avtohiše Vič, priznanji pa sta šli še Avtohiši Kolmanič iz Maribora in Rodexu iz Radomelj.