Posebna serija Punto MyLife

Petek, 11 Marec 2011
Avto Triglav, zastopnik in distributer vozil Fiat, sporoča, da je v prodajni paleti modela Punto Evo odslej na voljo tudi posebna serija z imenom MyLife.



Punta MyLife odlikuje bogata oprema, atraktiven videz, ter privlačna cena. Punto MyLife je na voljo v 3- in 5-vratni različici, z bencinskima motorjema 1,2 8v 51 kW (69KM) ter 1,4 8v 57 kW (78 KM), ki ustrezata standardu Euro 5. Vozilo je opremljeno tudi s sistemom Start&Stop™, ki skrbi za začasno ustavitev in ponovni zagon motorja med krajšimi postanki (na primer pred semaforjem) in tako omogoča prihranek pri gorivu in manjše emisije CO2.

Na bogatem seznamu serijske opreme Punta MyLife je med drugim: sistem za prostoročno telefoniranje Blue&Me™ z AUX vhodom, usnjen volan in prestavna ročica, klimatska naprava, lita platišča s pnevmatikami 185/65 R15, avtoradio s predvajalnikom zgoščenk v formatu MP3 z ukaznimi tipkami tudi na volanu, električni pomik prednjih stekel, 4 varnostne blazine, ABS z EBD in BAS, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, po višini nastavljiv voznikov sedež, meglenke, po višini in globini nastavljiv volan, električni servoojačevalnik volana Dualdrive™, predpriprava za navigacijsko napravo TomTom, …

Poleg naštete opreme se posebna serija MyLife ponaša še s posebnostmi na zunanjosti, saj so črne ploskve na odbijaču in sredinska stebrička ob vratih svetleče črne barve. Punto MyLife je na voljo že od 9.990 EUR.