Predsednik TME je simbolično zasadil drevo v Mariboru

Ponedeljek, 19 April 2010

Predsednik Toyote Motor Europe (TME) Tadashi Arashima je med nedavnim obiskom Toyote Adria d.o.o. obiskal novozgrajeni energetsko varčen salon v Mariboru, Štajerski Avto dom.

Ob obisku je poudaril zadovoljstvo, da se je podjetje Štajerski Avto dom kljub težkim časom odločilo in investiralo v izgradnjo energetsko varčnega objekta katerega otvoritev je bila v mesecu decembru 2009. Toyota Motor Europe je tudi sofinancirala izgradnjo objekta. Po ogledu salona je ob tej priložnosti predsednik TME skupaj z direktorico Štajerskega avto doma, go. Katarino Manske, simbolično tudi zasadil drevo.

Obiska se je udeležilo tudi vodstvo podjetja Toyota Adria d.o.o., zvečer pa je v Ljubljani sledila slavnostna ceremonija ob uradni primopredaji poslov novemu predsedniku Toyota Adria d.o.o. S 1.4 je novi predsednik postal g. Masahiro Kuwahara. Toyota na področju varovanja okolja pri svojih dejavnostih uporablja celosten pristop. Njena predanost zagotavljanja trajnostnega razvoja je eden od temeljev Toyotinih načel vodenja. Ta načela oblikujejo vsak vidik dejavnosti in poslovanja skupine.

 

Toyota Adria