Program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja

Petek, 10 April 2015

Podjetje Peugeot Slovenija je med redkimi v Sloveniji, ki je skupaj s svojo pooblaščeno servisno mrežo uvedlo inovativen program ugodnosti, namenjen izključno podjetjem, ki za svojo dejavnost uporabljajo osebna in gospodarska vozila znamke Peugeot. Članstvo v programu prinaša podjetjem popuste in prihranke, ki lahko celo do 20% znižajo stroške vzdrževanja ter pravočasno obveščenost o aktualnih akcijah in ponudbah.

Ker večje število vozil predstavlja podjetjem tudi višje stroške vzdrževanja in ker si vsako podjetje želi optimizirati stroške na različnih področjih, kamor spada tudi servisiranje voznega parka, je sedaj podjetjem, ki imajo v lasti ali uporabi osebno ali tovorno vozilo Peugeot, na voljo poseben program z izjemnimi servisnimi ugodnostmi imenovan program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja.

Pristop v program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja je zelo enostaven in popolnoma brezplačen. Potrebna je le izpolnitev pristopne izjave pri kateremukoli pooblaščenemu koncesionarju Peugeot. Edini pogoj za pridobitev vseh popustov pri vzdrževanju vozila je, da so servisne storitve izvedene pri pooblaščenem serviserju Peugeot v Sloveniji. Popusti so vezani na število in na starost vozil Peugeot, ki jih ima podjetje v lasti ali uporabi. Podjetje, odvisno od števila in starosti svojih Peugeot vozil, lahko pridobi do 10% popusta na storitve, olja in maziva znamke Total ter vse do 20% na originalne nadomestne dele Peugeot.

Ob lansiranju programa Moj Peugeot za podjetja, je g. Adam Kavšek, direktor znamke Peugeot dejal: »Zavedamo se, da so za vsako podjetje zelo pomembna dobro vzdrževana in učinkovita vozila. To vam lahko zagotovi pooblaščena servisna mreža Peugeot z vgradnjo originalnih nadomestnih delov Peugeot ter strokovnim in usposobljenim tehničnim kadrom. Z vstopom v program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja pa so za vaše podjetje zagotovljeni poleg brezhibnega delovanja vaših Peugeotov še nizki stroški vzdrževanja. Verjamemo, da bodo naše stalne kot tudi nove stranke hitro prepoznale nove Peugeot-ove ugodnosti, le-te pa bodo zagotovo tudi vplivale na njihove nakupne odločitve, saj so ob sprejemanju nakupne odločitve vsekakor pomemben faktor tudi stroški vzdrževanja vozila. Prepričani smo, da si dobra podjetja zaslužijo dobre servisne popuste.«

Podrobnejše obrazložitve o programu ugodnosti Moj Peugeot za podjetja so na voljo na spletnem mestu www.peugeot.si.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič