Toyota aygo se predstavlja na bruseljskem letališču

Sobota, 17 Maj 2014

Potniki, ki prečkajo terminal A na bruseljskem letališču, si lahko zdaj pobliže ogledajo novo toyoto aygo. Razstavljena je različica v kričečo oranžni barvi z detajli v klavirsko črni barvi in 15-palčnimi platišči v sijajni črni barvi. Najbolj ekstrovertirana različica ‘x-cite’ doda športni pridih v paleto modelov.

V skladu z zabavno tematiko toyote aygo je razstavni prostor na bruseljskem letališču opremljen s stojnico, ki je namenjena »selfiejem«. Mimoidoči bodo lahko posneli zabavno fotografijo ob prihodu na bruseljsko letališče ali ob odhodu z njega in s tem popestrili svoje potovanje. Več kot milijon obiskovalcev, ki vsak mesec pridejo skozi terminal A, si bo lahko med prvimi pobliže ogledalo novi aygo, preden poleti pride v prodajne salone po vsej Evropi.

Novi aygo je svojo svetovno premiero dočakal na ženevskem avtosalonu leta 2014. Ob vseh oblikovnih in tehničnih odločitvah je pomembno vlogo odigrala zabava; od kultnega novega sprednjega dela v obliki črke X do pestrih možnosti prilagajanja. Paleto modelov sestavljajo trije paketi opreme in tri posebne različice, ki jih bodo vsako leto posodobili.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper