Toyota Lovše opremila Acroni Jesenice

Torek, 18 Oktober 2011
Ponedeljkova primopredaja Toyotinih vozil jeseniškim hokejistom ekipe Acroni Jesenice datumsko ne bi mogla biti bolj primerna. Nedeljski večer v ligi EBEL so fantje kronali z zmago v gosteh proti madžarskemu Sapa Hefervarju. V petek hokejiste Acroni Jesenice čaka težko pričakovani derbi proti Olimpiji. Tako so včeraj za nagrado ter hkrati motivacijo pri Toyoti Lovše prevzeli 10 službenih vozil, Toyota Aygo, s katerimi bodo naslednji dve leti premagovali cestne razdalje.



Pogodba med Toyoto Lovše in Acronijem je nadaljevanje sodelovanja, ki je bilo sklenjeno septembra lani -  takrat so hokejisti v enoletno uporabo prejeli 8 toyot yaris. Ob lanski predaji je bilo napovedano sodelovanje, ki se bo z leti širilo – namen lastnika kluba je sčasoma vse hokejiste opremiti s službenimi vozili. In 17. 10. 2011 so železarji izpred kranjskega objekta Toyote Lovše  res odpeljali dve toyoti več –  v voznem parku imajo po novem 10 toyot aygo.



Posel je privlačen za obe strani, saj fantom omogoča brezskrbno nabiranje kilometrov, Toyoti Lovše pa aktivno promocijo modela, ki se ga na nacionalni ravni sicer ne oglašuje.