Toyota Motor Europe podelila nagrade trgovcem

Torek, 10 Junij 2008

Družba Toyota Motor Europe (TME) je objavila dobitnike evropskih nagrad za zasluge na področju zadovoljstva kupcev 2008 Toyota Ichiban, na srečanju evropskih trgovcev v Londonu v Veliki Britaniji. Med 35 nagrajenimi trgovci iz 23 držav, ki jih je Toyota nagradila za njihov izjemen prispevek na področju zadovoljstva kupcev v prodaji in poprodaji, je bil tudi slovenski Toyota Center iz Ljubljane, ki obratuje pri ljubljanskem BTC in na Tržaški cesti na Viču..

“Naš cilj je doseči prvo mestu na področju zadovoljstva kupcev na vseh evropskih trgih do leta 2010«, je dejal gospod Andrea Formica, izvršilni podpredsednik prodaje, marketinga, produktnega načrtovanja in komunikacij v družbi Toyota Motor Europe. »Letos s ponosom nagrajujemo še večje število Toyotinih trgovcev, ki poskušajo zagotoviti popolno zadovoljstvo lastnikov Toyot v celotnem obdobju lastništva vozila.«

V okviru rezultatov letnega pregleda Toyotine raziskave zadovoljstva kupcev, ki ga je družba Toyota Motor Europe prvič predstavila leta 2006, je komisija ocenila skoraj 2.500 Toyotinih trgovcev z vse Evrope. Trgovce so ocenjevali po ključnih dejavnikih zadovoljstva na prodajnem in poprodajnem področju. Poleg splošne skrbi za kupce je kriterij uspeha vključeval več procesov – od prvega stika s kupcem  do izročitve vozila ter nadaljnjega spremljanja, servisiranja vozila itd.

Tadashi Arashima, predsednik in glavni izvršilni vodja družbe Toyota Motor Europe je predal nagrade v prisotnosti predsednika družbe Toyota Motor Corporation, Katsuakija Watanabeja in najvišjega vodstva nacionalnih Toyotinih organizacij. Nagrado slovenskega zmagovalca je prevzel generalni direktor Toyote Center, g. Bojan Horvat.

z leve proti desni:
Thierry Dombreval, izvršilni podpredsednik Toyota Motor Marketing Europe
Shoji Kimura, predsednik podjetja Toyota Adria d.o.o.
Leon Kušter, direktor poprodaje Toyota Center Ljubljana
Bojan Horvat, generalni direktor Toyota Center Ljubljana
Katsuaki Watanabe, predsednik družbe Toyota Motor Corporation
Tadashi Arashima predsednik in glavni izvršilni vodja družbe Toyota Motor Europe

 

Toyota Adria