Toyota vabi k ustvarjanju dobrodelnih zvezd sreče

Četrtek, 11 December 2014

Letošnje leto pri Toyoti zaključujejo z dobrim delom. Izdelovali bodo tako imenovane ZvezdeSREČE. To so tiste zvezde, ki zažarijo tisti hip, ko jo narišete, izrežete, sestavite ali kako drugače ustvarite.

Toyota Slovenija začenja z akcijo izdelovanja zvezdic sreče, ki bodo krasile Toyotine prodajne salone in osrečevale tiste, ki to potrebujejo. Zvezda sreče zahteva le kanček spretnosti in dobre volje, da v polnem sijaju osreči tiste, ki jo najbolj pogrešajo. In več bo zvezd na nebu, bolj bo sijala sreča.

Zato izdelane zvezdice prinesete v najbližji Toyotin salon in obesite na drevešček, ki čaka, da zasije. Saj z vsako prineseno zvezdico bo Toyota darovala 0,5 € Ustanovi za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi. K izdelovanju zvezdic vabijo prav vse, ki radi pomagajo.

Zvezdice lahko ustvarite, narišete, izrežete kakor želite, a nekaj namigov smo pripravili tudi pri Toyoti in jih objavili na njihovi spletni strani. ZvezdeSREČE lahko objavite tudi na Facebook spletni strani www.facebook.com/toyotaslovenija.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper