Toyotin hibridni izziv 2015 - Kako premagati Dejana Zavca v dveh rundah?

Sreda, 11 Marec 2015

Toyota Slovenija ponovno organizira Toyotin hibridni izziv - v ospredju sta varčna vožnja in tekmovalni duh. Prijavite se lahko preko spletne strani ali v prodajnih salonih, vendar morate upoštevati, da bo tokrat vaš nasprotnik Dejan Zavec, ki ga morate premagati v dveh rundah.

Lansko leto je Toyota uspešno organizirala tekmovanje v varčni vožnji za novinarje po v naprej določeni trasi in v omejenem časovnem intervalu. Traso od Ljubljane do Dolenjskih Toplic so s Toyotinimi hibridnimi vozili Toyota Auris prevozili z nižjo porabo od normne. Tudi tokrat želijo spodbuditi varčno vožnjo in tekmovalni duh, a tokratni izziv je težji – vabijo vas, da premagate Dejana Zavca, ki je traso v okolici Ptuja prevozil s 3,6 L/100 km.

Prijavite se lahko preko spletne strani ali pa pri najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil Toyota.

  1. Oglasite se v najbližjem prodajnem salonu in odpeljite 20 minutno testno traso čim bolj varčno, a brez oviranja cestnega prometa;
  2. Najboljši izmed posameznih regij sodelujejo na finalnem dogodku (predvidoma 16. aprila);
  3. Tekmovanje bo potekalo do sredine aprila, ko bomo na finalnem dogodku razglasili zmagovalca, ki bo prejel Toyotin bon v vrednosti 1.000 EUR.
     

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper