Tu sta fiat bravo sound in grande punto sound

Petek, 28 November 2008
Odslej je v 17-ih salonih pooblaščenih prodajalcev vozil Fiat na voljo omejena serija vozil Fiat Bravo Sound in Fiat Grande Punto Sound. Omejena serija je namenjena predvsem mladim, saj se z bogato serijsko opremo poskuša približati okusu te populacije: bela zunanjost vozil, zatemnjena zadnja stranska stekla in zadnje steklo, športni pragovi, zadnji spojler, volanski obroč in prestavna ročica v usnju…

Zagotovo pa bo nadgradnja hi –fi zvočnega sistema z nizkotonskim zvočnikom in ojačevalnikom ter avtoradio s predvajalnikom zgoščenk v užitek vsakemu ljubitelju glasbe, ne glede na leta. Tudi pri omejeni seriji Sound nismo pozabili na varnost. Bravo Sound in Grande Punto Sound sta opremljena s  6-imi varnostnimi blazinami in infotelematskim sistemom Blue&Me™, ki ga upravljamo z ukaznimi tipkami na volanu in med drugim omogoča prostoročno telefoniranje ter predvajanje glasbe preko USB vhoda.

Bravo 1.4 T-Jet 16v 120 Sound je na voljo že za 14.990 EUR, Grande Punto 3v 1.4 8v Sound    pa že za 10.990 EUR. Bogata oprema, športen izgled, odličen »sound«, ugodna cena in še darilo: promocijska zgoščenka FIAT Music.

Podrobnejše informacije najdete na www.fiat.si/sound ter na www.fiat.si/fiatmusic, kjer si lahko tudi brezplačno prenesete melodijo na vaš mobilni telefon.


Avto Triglav