Z BMW-jem pripravljeni skozi poletje

Četrtek, 11 Julij 2013

Da bi bile priprave na dopust čim bolj enostavne, je BMW Group Slovenija pripravil poseben izbor ponudb iz programov BMW Service, izdelkov BMW Lifestyle in originalne dodatne opreme BMW. Pooblaščeni BMW partnerji v tem času nudijo ugodne BMW preglede klimatskih naprav in preglede vozila.

V poletni ponudbi je na voljo nova generacija BMW prenosne navigacije HD Traffic. Pomembno je tudi, da je v avtu posodobljena navigacija, saj se v enem letu lahko spremeni celo do 15 % cestnega omrežja v Evropi. Med drugim je v ponudbi tablični DVD sistem z enojnim ali dvojnim ekranom, kjer lahko otroci na zadnjih sedežih uživajo v svojih najljubših risankah in filmih. BMW ponuja tudi praktične odlagalne in transportne rešitve, ki vključujejo vlečno kljuko s snemljivo kroglasto glavo, nosilec za kolo ter obešalnik za obleke iz sistema BMW Travel & Comfort. Za potovanje v slogu tudi takrat, ko niste v kabini vašega BMW vozila nudijo kose iz kolekcij BMW Lifestyle in BMW Sport.

Več informacij in celotno BMW poletno ponudbo 2013 lahko dobite pri vseh pooblaščenih prodajalcih in serviserjih BMW po celi Sloveniji.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper