Začetek licitacije unikatnega fiata qubo

Petek, 01 April 2011
Danes se na spletnem mestu www.fiatqubo.si začenja spletna licitacija za unikatno predelani fiat qubo special edition. Skupna vrednost je 22.015 €, izklicna cena 50 € Sodelovanje na licitaciji je enostavno: po opravljeni registraciji na www.fiatqubo.si, udeleženci licitacije dnevno prejmejo 10 žetonov, s katerimi objavljajo svoje ponudbe. Žetoni so brezplačni.



Število žetonov si lahko povišajo tako, da k sodelovanju na licitacijo povabijo svoje prijatelje. Za vsakega povabljenega prijatelja, ki se tudi uspešno registrira, dnevno prejmejo 5 dodatnih žetonov. Dnevno neporabljeni žetoni se ne prenašajo v naslednji dan. Licitacija na spletnem mestu poteka 24 ur na dan, sodelujejo pa lahko vsi državljani Evropske unije, starejši od 15 let, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Z ekskluzivnim fiatom qubom special edition se bo odpeljal tisti, ki na licitaciji ponudi najvišji znesek, ponudba oziroma cena pa se ne zviša v roku 48 ur, s čimer je licitacija končana.

Fiata qubo 1,3 multijet 16v so ekskluzivno predelali pri A3M. Vozilo ima tudi bogato »dodatno opremo«: dvoletno osnovno in kasko zavarovanje Zavarovalnice Triglav, Petrol klub kartico za gorivo v vrednosti 1.000 €, Debitelov mobilnik Samsung i7500 Galaxy ter sončna očala Gloryfy G3.

Vse podrobnosti o vozilu, video posnetki o predelavi ter Splošni pogoji licitacije so na voljo na spletnem mestu licitacije www.fiatqubo.si.