Audi bo imel čast otvoritvenega govora na sejmu CES Asia

Četrtek, 06 November 2014

Na sejmu zabavne in uporabne elektronike CES Asia, ki bo od 25. do 27. maja 2015 prvič potekal v Šanghaju, bosta na predvečer dogodka otvoritveni govor imela Rupert Stadler, predsednik uprave družbe Audi AG in dr. Ulrich Hackenberg, član uprave in direktor tehničnega razvoja v družbi Audi AG. Audi bo s tem še dodatno utrdil svojo vlogo pomembnega partnerja elektronske industrije.

Z novim sejmom CES Asia se največji svetovni sejem zabavne in uporabne elektronike CES (Consumer Electronic Shows) širi tudi na Kitajsko. Prvič ga bodo organizirali v času od 25. do 27. maja 2015 v New International Expo Centru v Šanghaju, največji kitajski trgovski metropoli. S tem dogodkom se bodo odzvali na dvoje: kitajski trg zabavne in uporabne elektronike že sedaj dosega trimestni milijardni promet, ki beleži zelo hitro rast. Poleg tega pa se je kitajska industrija razvila v pomembno gonilo te panoge.

Na predvečer odprtja sejma, v soboto, 24. maja 2015, bo Audi v otvoritvenem govoru predstavil svoje inovacije in načrte s področja avtomobilske elektronike. S tem nastopom bo Audi potrdil svoj status, ki ga ima kot pomemben partner globalne elektronske industrije. Od leta 2011 se družba vsako leto z velikim uspehom predstavlja na sejmu CES v Las Vegasu; tam sta predsednik uprave Rupert Stadler in direktor tehničnega razvija dr. Ulrich Hackenberg imela otvoritveni govor na predvečer otvoritve januarja 2014.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper