Audi na sejmu CES 2015

Sreda, 03 December 2014

Množica novih tehnologij in inovacij pričakuje v času od 6. do 9. januarja 2015 obiskovalce mednarodnega sejma zabavne in uporabne elektronike International Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegasu/Nevada (ZDA). Znamka Audi bo tokrat že petič nastopila na CES, največjem in najpomembnejšem svetovnem sejmu elektronike. Poleg tiskovne konference bo tokrat prvič organiziran tudi tech-talk, tj. razprava z Audijevimi tehnološkimi strokovnjaki.

Na tiskovni konferenci, ki bo 6. januarja 2015, bosta direktor razvoja prof. dr.  Ulrich Hackenberg in Ricky Hudi, vodja razvoja za področje elektrike/elektronike, na Audijevem razstavnem prostoru v North Hallu ob 11. uri predstavila najnovejše trende in produkte z naslednjih področij: Audi connect, avtonomna vožnja, upravljalni in prikazni elementi ter multimedijski sistemi in tehnologija luči. Inovativne hardverske in softverske rešitve ter dve svetovni premieri bodo novinarjem odstrle pogled v prihodnost avtomobila.

Ob 12.30 uri pa se bo v Convention Centru začela tudi Audijeva javna razprava o tehnologijah. Tehnološki strokovnjaki bodo poglobljeno predstavili Audijev tehnični razvoj, na voljo pa bodo tudi za individualna podrobnejša vprašanja.

Največji sejem elektronike na svetu ima v avtomobilski panogi veliko veljavo. Audi je na vseh področjih omrežnega povezovanja in elektronike gonilna sila, zato od leta 2011 kot prestižna znamka na CES nastopa z lastnim razstavnim prostorom.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper