Chevrolet je objavil cene malega SUV-ja Traxa

Petek, 29 Marec 2013

Chevrolet Slovenija je objavil cenik za novo majhno športno-terensko vozilo Chevrolet Trax, ki bo dopolnil Chevroletovo sodobno ponudbo SUV-jev, ob večji Captivi. V Chevroletove prodajne salone bo prispel junija 2013.

Chevrolet trax bo na voljo s tremi paketi opreme. V osnovni izvedbi bo na voljo od 14.990 EUR (vozilo s paketom opreme LS in 1,6-litrskim motorjem z močjo 115 KM). Vozilo z najvišjim razredom opreme bo stalo 20.690 EUR, opremljeno pa bo z vrsto priročnih funkcij, kot je radio s povezavo Chevrolet MyLink, ki prikazuje vsebino pametnega telefona na 7-palčnem barvnem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo. Sistem omogoča tudi preprost dostop do osebnih seznamov predvajanja, galerij slik, telefonskih imenikov ter drugih shranjenih datotek in podatkov.

Ponudba pogonskih sklopov v chevroletu traxu vključuje tri agregate: 1,4-litrski bencinski turbomotor, 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor. Kupci bodo lahko izbirali med različicama s pogonom na sprednji kolesi in pogonom na vsa štiri kolesa.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper