Chevrolet na avtomobilskem salonu v Parizu

Ponedeljek, 17 September 2012

Osrednji dogodki Chevroletove stojnice, na letošnjem avtomobilskem sejmu v Parizu, bodo predstavitev modela Chevrolet Trax, prenovljen priljubljeni model Spark in unikatno vzdušje.


Chevrolet trax, ki bo premierno predstavljen na tem prestižnem bienalu, bo zagotovo pritegnil pozornost množic. Hkrati bo predstavljena tudi bolj športna in zrela podoba modela Spark, ki je med najbolj prodajanimi modeli znamke Chevrolet v Evropi.  

Chevroletovo predstavitev v Parizu bosta obogatili tudi dve konceptni vozili za mlade, Code 130R in Tru 140S, ki smo jih že videli tudi na salonu v Ženevi. Posebna različica traxa, posvečena klubu Manchester United, bo prepričljivo predstavila Chevroletovo predanost globalnemu nogometu.

Predstavniki znamke Chevrolet bodo obiskovalce in novinarje seznanili z mnogimi vrhunci, ki bodo navdušili vse nogometne privržence. Novinarji in obiskovalci se bodo lahko v navijaškem kotičku kluba Manchester United, slikali na enem od sedežev klopi kluba Manchester United s stadiona Old Trafford, ki jih krasijo Chevroletovi logotipi v obliki metuljčka. Izbrali bodo lahko najljubšo fotografijo in jo poslali na svoj e-poštni naslov, stran na Facebooku ali v račun omrežja Twitter.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper