Felipe Massa na dogodku "Ferrari Racing Days"

Ponedeljek, 01 Junij 2009

Že mnogo let so slavni Ferrarijevi dirkaški dnevi (Ferrari Racing Days) eden najpomembnejših dogodkov v koledarjih ljubiteljev motošporta in privržencev vzpenjajočega se konjička. Od 4. do 6. septembra se bo na Češkem prvič zbralo tako veliko število Ferrarijev, hkrati pa bo to največji tovrstni dogodek v srednji Evropi..

Na znano dirkališče Masaryk v Brnu bo prišel tudi Ferrarijev voznik F1 Felipe Massa, kar bo njegov prvi obisk na Češkem. Na dogodku, ki bo odprt za javnost, bodo obiskovalci lahko občudovali Massovo mojstrsko vožnjo, izjemna zgodovinska vozila, ki bodo tekmovala v Shell Historic Challenge ter dirko Ferrari Challenge. Gledalci bodo zagotovo uživali tudi ob ogledu voženj v sklopu »F1-Clienti«. Gre za demonstracijske vožnje vozil iz različnih preteklih obdobij, za volani pa bodo sedeli Ferrarijevi zvezdniki, kot so Michael Schumacher, Niki Lauda ali Jean Alesi.

“Veliko Ferrarijev, veliko Ferrarijevih navdušencev, veliko dirkaških užitkov – si lahko predstavljate boljši konec tedna? Če ste ljubitelj motošporta, ne smete zamuditi dogodka v Brnu,« je prepričan Felipe Massa.

 Vikend vstopnica za Ferrarijeve dirkaške dneve bo stala 12 EUR, za mlajše od 6 let bo vstop prost, mladostniki do 15 let ter seniorji (več kot 65 let) bodo imeli 50% popust.

Vstopnice bodo na voljo pri Ticketstream (www.ticketstream.cz) ali pri automotodromu Brno (www.automotodrombrno.cz). Scuderia Praha pripravlja žrebanje za obiskovalce, ki bodo vstopnice kupili do 31. julija do 12ih. Pet srečnežev bo lahko 5. avgusta na stezi v Brnu okusilo hitrost v vožnji s profesionalnim voznikom. Vse informacije o žrebanju in o dogodku bodo na  www.ferrariracingdays.cz.

 

AC Maranello auto