Ferrari je poslej uradno prisoten v Indiji

Nedelja, 29 Maj 2011
Od 26. maja se lahko Ferrarijevi entuziasti in stranke veselijo uradne prisotnosti te znamke v Indiji. 58. trg italijanske znamke, ki jo zaznamuje vzpenjajoči konjiček, je eden najbolj obetavnih za prihodnost.



Veliko gala otvoritev Ferrarijevega zastopništva s osrčju New Delhija, je pospremilo večino vodilnih oseb te znamke skupaj z Ashishem Chordio, predsednikom Shreyans Group, ki je uvoznik Ferrarijev za to državo. Tudi voznika Scuderia Ferrari Marlboro ekipe, Fernando Alonso in Felipe Massa, sta ob otvoritvi poslala sporočilo proisotnim preko video konference, saj sta bila že na lokaciji naslednje dirke, v Monte Carlu. Ulica, v kateri se nahaja zastopstvo je bila ob priliki okrašena z pomembnimi fotografijami iz Ferrarijeve preteklosti.

Ferrarijevo zastopstvo na skupaj 500 kvadratnih metrih, ki se razprostirajo na dveh nadstropjih, bodoče stranke pritegne z značilnim videzom znamke Ferrari, paleto vozil in pripadajočih dodatkov.  Nedvomno bo otvoritev uradnega zastopstva bistveno prispevala k pospešitvi prodaje te prestižne znamke na hiro rastočem indijskem trgu, saj so že pred uradnim vstopom na trg tam imeli okoli 50 strank.