Ferrari je razveseljeval bolne otroke

Nedelja, 14 Junij 2015

Že od leta 2010 je Ferrari stotinam invalidnih in bolnih otrok ter otrok s posebnimi potrebami na britanskem dirkališču Silverstone pričaral nepozabna doživetja. Letos so otrokom priredili nepozaben dan voženj s ferrarijem californio T.

Otroci so lahko v petek 12. junija, skupaj s svojimi brati in sestrami, uživali v vožnji s ferrarijem california T. Dogodek, na katerem skušajo razveseliti bolane, invalidne in drugače ovirane otroke, poleg Ferrarija podirata še dve britanski dobrodelni organizaciji: Rays of Sunshine, ki izpolnjuje želje bolnim otrokom, in BEN, dobrodelna organizacija avtomobilske industrije, ki skrbi in podpira tiste, ki delajo ali so delali v avtomobilski industriji in so potrebni pomoči.

Medtem, ko so se lahko vsi otroci s profesionalnimi vozniki popeljali po dirkališču Silverstone, se je odvijal tudi poseben program za njihove družine, ki sta ga podprla Play Station in Lego. Otroci so se tudi srečali s slavnimi osebami, med njimi z pevko, sodnico X factorja Tuliso Contostavlos.
 

Aleksander Praper

Galerija