Kia in Australian open

Četrtek, 21 Januar 2010

Teniški (in ostali športni) navdušenci so v začetku tedna le dočakali prvi grand slam v letošnjem letu in sicer Odprto prvenstvo Avstralije (angl. Australian Open). Za Kio kot glavnega pokrovitelja tega vrhunskega teniškega dogodka (že deveto leto zapored) se je torej začel eden od dveh športnih vrhuncev leta (junija bo še Svetovno prvenstvo v nogometu v JAR, kjer bomo Slovenci seveda navijali za naše fante, Kia pa je eden glavnih pokroviteljev).

Kia bo ob letošnji, že 105. izvedbi avstralskega grand slama izvajala številne promocijske aktivnosti, ki bodo razveseljevale stranke (npr. kampanja Kia Lucky Drive to Australia, kjer bodo v določenih državah obiskovalci Kiinih prodajnih salonov imeli možnost zadeti glavno nagrado – potovanje na ogled polfinalnih dvobojev; Kia Fan of the Day in Fan of the Australian Open za vse obiskovalce turnirja).

Australian Open je sicer Kiino najdaljše pokroviteljstvo kateregakoli vrhunskega športnega dogodka. Kia je kot glavni pokrovitelj organizatorjem med trajanjem turnirja (18.–31. januar) dala v uporabo 101 vozilo s katerimi se bodo prevažali igralci, uradne osebe in številni pomembneži, ki se bodo sukali okrog Melbourne Parka.

 

KMAG