Kia izročila sponzorska vozila vozila za SP 2010 JAR

Torek, 25 Maj 2010

Več kot 200 Kij bo med mesec dni trajajočim nogometnim svetovnim prvenstvom v Južni Afriki zagotavljalo udoben, varen in nemoten prevoz vseh udeležencev.

Kia Motors, proizvajalec kakovostnih vozil za mlade po srcu, je nedavno na johannesburškem mestnem stadionu organizatorjem nogometnega svetovnega prvenstva slavnostno izročila floto svojih več kot 200 vozil, ki bodo uradnim osebam, delegatom, reprezentancam in uglednim gostom iz celega sveta zagotavljali udoben, varen in nemoten prevoz.

Kia je kot uradni partner Fife njihovemu organizacijskemu odboru izdobavila 207 vozil iz svoje pestre modelne palete (novi Sorento SUV, urbani križanec Soul, veliki enoprostorec Carnival. Za potrebe reprezentanc je Kia zagotovila še avtobuse s katerimi bodo opravili kar 840 »avtobusnih dni« po vsej Južni Afriki.

Poleg svojih vozil bo Kia organizatorjem dala na razpolago tudi tehnično podporo, ki bo med prvenstvom ponujala 24-urno pomoč na cesti v primeru kakršnihkoli težav. Poslovna skupina Hyundai-Kia Automotive Group, sicer 4. največja na svetu, je z evropsko nogometno zvezo UEFA in svetovnim nogometnim združenjem FIFA podpisala dolgoročno strateško sponzorstvo (vključno z evropskim prvenstvom leta 2016 in svetovnim leta 2014).

 

PR sporočilo KMAG