Kia Motors skrbi za prevoze na Euru 2008

Torek, 10 Junij 2008

Kia Motors bo zagotovila 265 osebnih vozil in 463 avtobusnih prevozov vključno s prevozom reprezentanc, funkcionarjev, delegatov organizacije UEFA in prvenstva EURO 2008 ter uradnih obiskovalcev iz celega sveta.

Korporacija Kia Motors je objavila, da bo za potrebe organizacije Evropskega prvenstva (UEFA EURO 2008™) v nogometu izdobavila 265 osebnih vozil in 463 avtobusnih prevozov in bo kot uradni UEFA EUROTOP partner in uradni prevoznik prvenstva (skupaj s sestrskim Hyundaijem) omogočila brezskrben prevoz med evropskim prvenstvom v Avstriji in Švici. Z vozili iz svoje pestre modelne palete (Opirus, cee'd, Sorento, Carens in Carnival) bo Kia med takšnim vrhunskim dogodkom z oglasi in reklamnimi panoji na stadionih povečala prepoznavnost svoje blagovne znamke. Evropsko prvenstvo se začne 7. junija v švicarskem Baslu, evropskega prvaka pa bomo dobili 29. junija pozno zvečer na Dunaju. Tekme se bodo igrale v 8 mestih Avstrije (Dunaj, Salzburg, Innsbruck, Celovec) in Švice (Basel, Zürich, Bern, Ženeva). EURO 2008 je eden največjih in najbolj prestižnih dogodkov, ki se bodo zgodili med Kiinim partnerstvom z Uefo.

Ob slavnostni predaji velikega ključa Martinu Kallenu iz EURO 2008 in Phillippeu Margraffu, direktorju prodaje UEFA, je Kwang-Ho Nam, predsednik Kia Motors Europe, navdušeno povedal: »Kia Motors meni, da je aktivno sodelovanje v nogometnem marketingu integralni del vizije korporacije: postati eden najpomembnejših igralcev na globalnem avtomobilskem terenu. V skladu z mladostno in dinamično podobo naše blagovne znamke  smo se strateško odločili povečati svojo prisotnost v glavnih športih, ker bi radi povečali Kiino prepoznavnost po celem svetu.«

 

KMAG