Kia pro_cee'd v akciji "Australian Open" za 9.990!

Sreda, 14 Januar 2009

Kia Motors je januarja začela s posebno akcijsko ponudbo, ki so jo poimenovali Australian Open po teniškem Odprtem prvenstvu Avstralije, kjer je Kia dolgoletni glavni pokrovitelj.

Tako je sedaj model pro_cee'd, trivratni športno-dinamični kompakt iz družine cee'd, sedaj z akcijskim prihrankom Australian Open v višini 2.200 EUR z bogato serijsko opremo na voljo že od 9.990 EUR. Da gre za izjemno ponudbo priča tudi serijska oprema pro_cee'da z 1,4-litrskim bencinskim motorjem (80 kW) in opremo LX Open: 6 varnostnih zračnih blazin (voznikova in sovoznikova, stranski zračni blazini in zračne zavese), ABS zavorni sistem z EBD, klimatska naprava, progresivni servo volan, električni pomik stekel, potovalni računalnik, radio/CD/mp3 predvajalnik s stikali na volanskem obroču in še marsikaj. Vse to za 9.990 EUR!

Petvratni cee'd s še nekoliko bogatejšo opremo LX Fresh in vključenim akcijskim prihrankom 2.000 EUR pa je na voljo od 11.490 EUR (karavanski cee'd sporty wagon z vključenim prihrankom 2.200 EUR od 12.490 EUR).

Kia z omenjeno akcijo, tako kot v zadnjih nekaj letih, ambiciozno začenja novo leto, saj še naprej želi biti znamka z največjo rastjo na Slovenskem in postati vodilna v C segmentu.
Kia je sicer v lanskem letu v Sloveniji zabeležila 110-odstotno rast v primerjavi z letom prej, ob tem sta Kiina paradna konja cee'd in športni terenec Sportage bila med vodilnimi v svojem razredu.

Akcijska ponudba Australian open traja do 1. februarja in velja za omejeno količino vozil!

 

KMAG