KIA vas za nagrado lahko pelje v Avstralijo

Nedelja, 26 November 2017

Znamka KIA je že vse od leta 2002 glavni pokrovitelj teniškega turnirja Australian Open. V mesecih pred začetkom teniških bojev KIA tradicionalno organizira nagradno igro „Kia vas pelje v Avstralijo“. Tudi letos imate možnost osvojiti potovanje na enega najboljših teniških turnirjev.

V začetku decembra bo v Sloveniji v nagradnem žrebanju izžreban nagrajenec nadvse privlačne nagrade – nagrajenka ali nagrajenec si bo v legendarni Rod Laver Areni v Melbournu v živo ogledal polfinalni dvoboj, v družbi še enega sopotnika po svoji izbiri. Glavna nagrada za 2 osebi vključuje 3 hotelske nočitve, vstopnici za polfinalni dvoboj, sprejem in pogostitev na polfinalu ter vodene oglede. Na nagradni izlet se bo nagrajenec še z eno osebo podal konec januarja 2017, na vrhuncu avstralske poletne sezone.

Sodelujoči se lahko v nagradno igro vključijo po spletni prijavi na www.kia.si/test_drive ter opravljeni vožnji z enim od Kiinih modelov. Nagradna igra traja od 6.11. do 5. 12. 2017, podrobne informacije pa so na voljo na spletnem naslovu: https://www.kia.si/avstralija.

O teniškem turnirju Australian Open

Teniški turnir Australian Open, ki se vsako leto v zadnjih dveh tednih januarja odvija v avstralskem Melbournu, že od leta 1905 predstavlja enega od štirih turnirjev za Grand Slam, poleg francoskega Roland Garrosa, britanskega Wimbledona in ameriškega US Open. V 15 letih je Kiina brezplačna flota vozil prevozila skoraj 5 milijonov kilometrov v okviru desettisočih poti, na katerih je varno in udobno prevažala tako šampione kot strokovno osebje.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper