KMAG z nagrado za Distributerja leta 2009

Ponedeljek, 02 November 2009

KMAG - KIA MOTORS ADRIA GROUP d.d., poslovna skupina iz Ljubljane, distributer vozil Kia za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BiH, Črno goro in Kosovo, je nedavno prejela nagrado korporacije Kia Motors kot „Distributer leta 2009“ v Srednji in Jugovzhodni Evropi.

To prestižno nagrado, ki jo podeljuje Kia Motors Corporation, je vodilnim možem skupine KMAG izročil novi predsednik Korporacije, gospod Hyoung-Keun Lee. KIA MOTORS ADRIA GROUP je prejela to pomembno priznanje za zasluge zaradi odličnih prodajnih rezultatov, kakovosti servisnih storitev in vodenja poslovne skupine.

Omenjeno priznanje je najboljši dokaz dolgoletnih prizadevanj, ki jih izvaja Kia Motors Adria Group v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH, Črni gori in Kosovu s ciljem doseganja najvišjih standardov in poslovnih rezultatov na področju prodaje in poprodaje vozil Kia, sicer dela skupine Hyundai-Kia Automobile Group, četrtega največjega avtomobilskega proizvajalca na svetu.

Glede na skorajšnji prihod kar nekaj novih atraktivnih modelov (novi cee'd je že tu, novi Sorento SUV, manjši enoprostorec Venga, luksuzna limuzina Cadenza) ne dvomimo, da bo Kia v Sloveniji in v Jadranski regiji nadaljevala trend rasti in krepitve svojega položaja na tržišču.

 

KMAG