Lexus CT 200h je že naprodaj

Nedelja, 12 December 2010

Lexus je z modelom CT 200h uvedel hibridni model v premium kompaktnem razredu Novi lexus pa je zapeljal tudi že na slovenske ceste. Poleg specifičnega dizajna in ugodne porabe/emisij, se lahko nasloni tudi na tradicionalno zanesljivost vozil te znamke. Pri lexusu ga najavljajo kot začetek "tihe revolucije".



Novi CT 200h je prvi polni hibrid v svojem segmentu. Ustvarjen je za voznike z naprednim razmišljanjem. To revolucionarno vozilo, ki ga poganja druga generacija Lexus hibridne tehnologije (LHD), vam nudi dinamično vožnjo, hkrati pa je »najčistejši« v svojem razredu, z emisijami le 87g/km. Tudi sama notranjost avtomobila CT 200h je oblikovno in kakovostno primerna premium razredu. Vsebuje celo paleto inovativnih tehnoloških rešitev, ki so zaščitni znak znamke Lexus. Novi CT 200h je drznejši in še bolj energičen kot katerikoli lexus do sedaj. Ob snovanju CT 200h je za navdih služila generacija neodvisnih mislecev, ki hrepenijo po popolnem preobratu in se ne bojijo korenitih sprememb. Navdih so bile ženske, ki želijo spreminjati svet.

Naročila za lexus CT 200h že sprejemajo v Lexus centru Ljubljana. Z bogato serijsko opremo je na voljo že od 25.400 EUR  (vključujoč 1500 EUR eko bonusa).