Nova spletna stran Kie v Sloveniji

Sreda, 18 April 2007

Obveščamo vas, da je KIA pravkar postavila nove spletne strani, tako da bodo vsi obiskovalci na www.kia.si videli novo in očem prijetnejšo grafično podobo. Obiskovalci bodo prav gotovo najbolj cenili preglednejšo navigacijo po podstraneh in hiter dostop do glavnih podstrani neposredno z vstopne strani. Modeli so po podstraneh podrobno predstavljeni (zunanjost, notranjost, motorna paleta, varnost ipd). Iskanje zastopnikov po kraju (vključno s poštno številko), regiji in dejavnosti (prodaja, servis) je zelo dobrodošlo, prav tako pa se pri določenem zastopniku lahko prijavite za testno vožnjo ali servis vozila .

Vsebina, ki ima že nekaj časa nekaj sto uporabnikov, je obveščanje o Kiinih novostih preko e-novic (t.i. newsletter). Glede na to, da se novice iz sveta tega najstarejšega korejskega avtomobilskega proizvajalca postavljajo tedensko, so vsi prejemniki teh novic na tekočem z dogajanjem pri Kii.

Ceniki vozil s podrobnim opisom opreme (standardne ali dodatne) so na enem mestu in si jih zainteresirani lahko ogledajo v PDF (Acrobat Reader) obliki, kar zagotavlja standardiziran videz cenika ne glede na programsko opremo posameznega računalnika.

Vsa rabljena vozila, ki so v ponudbi, so pregledno predstavljena na posebni podstrani.

Za tiste, ki jih ne zanimajo samo serijska vozila, temveč tudi koncepti je tu še galerija vseh Kiinih konceptnih vozil. Podstran omogoča ogled promocijskih video posnetkov posameznih modelov ter igranje različnih igric s KIA motivi.

Na podstrani www.kia.si/akcija.php pa se nahajajo aktualne  akcijske ponudbe.

 

KMAG