Poslovni Carzine - slovenska revija za poslovno mobilnost

Sobota, 06 Oktober 2012

Podjetje Porsche Slovenija je prvo avtomobilsko podjetje na slovenskem trgu, ki izdaja korporativno revijo Poslovni Carzine, s katero poslovno javnost obvešča o novostih na področju poslovne mobilnosti. Konec septembra je izšla druga številka, v kateri je med drugim tudi ekskluzivni intervju z Igorjem Akrapovičem.



Mobilnost je pomemben del uspešnega podjetja. Tako pomemben, da je podjetje Porsche Slovenija za slovensko poslovno javnost pripravilo prvo revijo, ki se ukvarja z reševanjem vprašanj poslovne mobilnosti in širše: vsaka številka vsebuje koristne nasvete glede poslovanja in upravljanja voznih parkov, primere dobrih praks poslovne mobilnosti, veliki intervju z zanimivim slovenskim podjetnikom, testiranja in predstavitve novih poslovnih vozil in najnovejše informacije o možnih načinih financiranja vozil.

Poslovni Carzine izhaja 4-krat letno, izmenično v tiskani in digitalni obliki. Konec septembra je v digitalni obliki izšla 2. številka revije Poslovni Carzine. Dostopna je na spletu ali kot iPad aplikacija. Ne zamudite ekskluzivnega intervjuja z Igorjem Akrapovičem in posnetke delovanja tovarne Akrapovič; poslovnih nasvetov, ki smo jih dobili od 7 vrhunskih slovenskih športnikov, poglobljene predstavitve tehnologije vožnje na stisnjen zemeljski plin oz. metan in predstavitev aktualnih poslovnih vozil znamk pod okriljem podjetja Porsche Slovenija.

S korporativno revijo Poslovni Carzine želi podjetje Porsche Slovenija učinkovito doseči slovensko poslovno javnost in jo kontinuirano obveščati o relevantnih tematikah s področja poslovne mobilnosti in širše. Podjetje za povečanje učinkovitosti tovrstne komunikacijo izrablja več obstoječih komunikacijskih kanalov (splet, aplikacija, tisk).

Na revijo Poslovni Carzine se lahko brezplačno naročite na naslovu: http://www.poslo.si/medijsko-sredisce/revija-poslovni-carzine.html

Oglejte si aktualno številko revije Poslovni Carzine

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper