Škoda odslej novosti in zanimivosti objavlja tudi preko Twitterja

Aleksander Praper Sreda, 15 Avgust 2018

Z začetkom dinamičnih predstavitev prenovljene škode fabie bodo v oddelku za komuniciranje pri češkem proizvajalcu Škoda začeli tvitati. Na Twitter kanalu @skodaautonews je škoda te dni pričela objavljati raznovrstne vsebine, med njimi informacije o podjetju in modelih ter zgodbe iz zakulisja znamke.  

Jens Katemann, vodja komuniciranja v družbi ŠKODA AUTO, je povedal: "Bodisi novinarji, blogerji ali ljubitelji znamke – z objavami na Twitterju @skodaautonews želimo nagovarjati veliko ciljnih skupin. Vse te so lahko zdaj prek Twitterja obveščene o našem podjetju in lahko po tej poti hitro in neposredno navežejo stik s Škodo. S platformo ŠKODA Storyboard smo že dosegli velik napredek na področju uveljavljanja znamke in njene prisotnosti v medijih. Zdaj gremo korak dlje in bomo navdušenje nad Škodo delili na Twitterju."

Pri Škodi na Twitter računu @skodaautonews že tvitajo novice v zvezi z novinarsko predstavitvijo prenovljene Škode Fabie #FABIA2018. Poleg tega bodo sledilci lahko dobili najnovejše informacije  in podatke o prihajajočih produktnih novostih ter novice o ključnih temah, kot sta digitalizacija in električna mobilnost. Potem so tu še informativne grafike, ekskluzivne izjave Škodinih odgovornih oseb in pogledi v zakulisje znamke.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper